Πώς να κάνετε συναλλαγές με δυαδικά δικαιώματα προαίρεσης


Oι συναλλαγές με binary options είναι ένας σχετικά απλός, εναλλακτικός τρόπος πραγματοποίησης συναλλαγών σε δείκτες, νομίσματα και εμπορεύματα. Δεδομένου ότι η συναλλαγή απαιτεί μόνο να προβλέψει ο επενδυτής ποιο από τα δύο πιθανά ενδεχόμενα θα συμβεί, η απλότητά της μπορεί να είναι ιδανική για επενδυτές που αναζητούν απλές αποφάσεις.


Ωστόσο, από τη στιγμή που αποφασίσετε να ξεκινήσετε συναλλαγές binary options, από πού θα πρέπει να ξεκινήσετε;


Ορίστε μερικές υποδείξεις:

Πόσο κεφάλαιο να τοποθετήσω σε μια συναλλαγή;

Πόσο κεφάλαιο να τοποθετήσω σε μια συναλλαγή;

Binary_Options_How_Much

Πόσο κεφάλαιο να τοποθετήσω σε μια συναλλαγή;

Αυτή είναι συχνά η πρώτη απόφαση που πρέπει να πάρετε πριν εισέλθετε σε μια συναλλαγή binary options. Οι συναλλαγές binary options σας δίνουν τη δυνατότητα να αποφασίσετε πόσο κεφάλαιο θέλετε να τοποθετήσετε σε μια συναλλαγή. Να θυμάστε ότι για οποιαδήποτε συναλλαγή είναι καλύτερα να τοποθετήσετε ένα μικρό ποσό κεφαλαίου σε σχέση με το μέγεθος του λογαριασμού σας – ώστε να μην χάσετε πάρα πολλά με μια μόνο συναλλαγή η οποία μπορεί να οδηγήσει σε μηδενισμό του λογαριασμού σας αν η αγορά στραφεί ξαφνικά εναντίον σας. Όσο περισσότερο κεφάλαιο τοποθετείτε σε μια συναλλαγή, τόσο περισσότερο κέρδος μπορείτε να αποκομίσετε δυνητικά, αλλά τόσο μεγαλύτερη και η ζημία που μπορεί να υποστείτε.

Πώς επιλέγω ποια θέση να διατηρήσω;

Binary_Options_Which_Way

Πώς επιλέγω ποια θέση να διατηρήσω;

Το επόμενο βήμα είναι να αποφασίσετε αν η τιμή του περιουσιακού στοιχείου σας είναι πιθανό να αυξηθεί ή να μειωθεί εντός του καθορισμένου χρονικού πλαισίου ( και αν διαπραγματεύεστε one-touch options, αν αυξηθεί ή μειωθεί πέρα από ένα ορισμένο επίπεδο). Αφιερώστε χρόνο κάθε μέρα να κάνετε έρευνα γύρω από τα περιουσιακά στοιχεία που διαπραγματεύεστε καθώς και τους κλάδους που μπορεί να επηρεάζουν την τιμή τους. Το να παρακολουθείτε τις ειδήσεις καθώς και τις ανακοινώσεις των εταιρειών και τις οικονομικές εκθέσεις που μπορεί να επηρεάζουν την κίνηση του περιουσιακού σας στοιχείου μπορεί να σας βοηθήσει να προβλέψετε τις κινήσεις της αγοράς με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Για πόσο διάστημα μπορώ να κρατήσω ανοιχτή μια συναλλαγή;

Binary_Options_How_Long

Για πόσο διάστημα μπορώ να κρατήσω ανοιχτή μια συναλλαγή;

Η ΕΤΧ Capital προσφέρει τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα συμβόλαια binary options, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε τη χρονική περίοδο που είναι ιδανική για το επενδυτικό σας στυλ. Μπορείτε να τοποθετηθείτε σε θέσεις που κυμαίνονται από 60 δευτερόλεπτα μέχρι μία ώρα ή μία ημέρα – αναλόγως με το τι σας εξυπηρετεί καλύτερα. Όσοι προτιμούν τη συγκίνηση που προσφέρουν οι βραχυπρόθεσμες συναλλαγές μπορούν να επιλέξουν τα options των 60 δευτερολέπτων ή των ωριαίων, ενώ όσοι επικεντρώνονται σε πιο μακροχρόνιες συναλλαγές, μπορούν να επιλέξουν τις ημερήσιες συναλλαγές.

Οι επενδυτές έχουν συχνά τη δυνατότητα να κλείσουν μια συναλλαγή νωρίτερα από τον επίσημο χρόνο λήξης της. Εναλλακτικά, μερικές φορές έχουν την επιλογή να επιμηκύνουν το χρόνο της συναλλαγής τους, κρατώντας την ανοικτή για περισσότερο διάστημα.


Οι συναλλαγές σε δυαδικές επιλογές (Binary Options) δεν είναι ρυθμιζόμενες από την Αρχή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (Financial Conduct Authority).

Πλατφόρμες

Πλατφόρμες