Μέθοδοι πληρωμής

dummy text to keep the actual text aligned to the left
 

Μέθοδος Tραπεζικό έμβασμα Διαδικτυακή τράπεζα Γίνονται δεκτές οι κυριότερες πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες εκτός από την ΑΜΕΧ
Πλεονέκτημα Επαγγελματική, και συμβάλλει στην αποφυγή λαθών Δεν υπάρχει ανάγκη μετάβασης και αναμονής σε ουρές στην τράπεζα Άμεση πίστωση
Νόμισμα κατάθεσης GBP, USD, EUR, ZAR, SGD, SEK, RON, PLN, NOK, JPY, HUF, HRK, HKD, DKK, CZK, CHF, CAD, AUD GBP, USD, EUR, ZAR, SGD, SEK, RON, PLN, NOK, JPY, HUF, HRK, HKD, DKK, CZK, CHF, CAD, AUD GBP, USD, EUR, ZAR, PLN, NOK, DKK, CZK, CHF
Χρόνος επεξεργασίας 1 εργάσιμη ημέρα 1 εργάσιμη ημέρα 1 εργάσιμη ημέρα
Χρόνος άφιξης αναλήψεων 2-3 εργάσιμες μέρες 2-3 εργάσιμες μέρες 3-5 εργάσιμες μέρες
Χρέωση χωρίς χρέωση από την ΕΤΧ Capital* χωρίς χρέωση από την ΕΤΧ Capital* χωρίς χρέωση από την ΕΤΧ Capital*

*Εξαιρούνται αναλήψεις ποσού χαμηλότερου από 100 Λίρες Βρετανίας, Δολάρια Αμερικής ή Ευρώ.


Μέθοδος Skrill e-Wallet Neteller e-wallet
Πλεονέκτημα Γρήγορη άφιξη Γρήγορη άφιξη
Νόμισμα κατάθεσης GBP, USD, EUR GBP, USD, EUR
Χρόνος επεξεργασίας 1 εργάσιμη ημέρα 1 εργάσιμη ημέρα
Χρόνος άφιξης αναλήψεων 3-5 εργάσιμες μέρες 3-5 εργάσιμες μέρες
Χρέωση χωρίς χρέωση από την ΕΤΧ Capital* χωρίς χρέωση από την ΕΤΧ Capital*

*Εξαιρούνται αναλήψεις ποσού χαμηλότερου από 100 Λίρες Βρετανίας, Δολάρια Αμερικής ή Ευρώ.


Όλες οι παραπάνω μέθοδοι κατάθεσης ενδέχεται να διαφέρουν λόγω περιορισμών από περιοχή σε περιοχή. Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο: 0030 210 3645208

Σημείωση: Σύμφωνα με τη νομοθεσία του Ηνωμένου Βασίλειο κατά του ξεπλύματος χρήματος το όνομα του καταθέτη στις μεθόδους που αναφέρονται παραπάνω πρέπει να είναι το ίδιο με αυτό του κατόχου του λογαριασμού της ETX Capital. Η ETX Capital δεν αποδέχεται οποιαδήποτε άλλη μορφή χρηματοδότησης από τρίτους. Η ΕΤΧ δεν δέχεται άλλες μεθόδους εμβασμάτων εκτός από τις παραπάνω, όπως τραπεζικές εντολές, ταξιδιωτικές επιταγές ή άλλες μεθόδους κατάθεσης μετρητών.

Αλλαγές στις αναλήψεις

Η ETX Capital θα προσφέρει στον κάθε πελάτη πέντε αναλήψεις για οποιοδήποτε ποσό πάνω από EUR 100 μέσα σε κάθε ημερολογιακό μήνα χωρίς έξοδα επεξεργασίας . Ωστόσο, λόγω των τραπεζικών χρεώσεων που επιβαρύνουν την ETX, οι πελάτες οι οποίοι αποσύρουν κεφάλαια πάνω από πέντε φορές σε ένα ημερολογιακό μήνα θα επιβαρύνονται με χρέωση EUR 15 για κάθε επόμενη ανάληψη - οι πελάτες δεν θα χρεωθούν εκ των υστέρων για τις προηγούμενες πέντε αναλήψεις.

Οι πελάτες θα πρέπει να σημειώσουν ότι μετά την πέμπτη ανάληψη, εάν το ποσό είναι κάτω των EUR 100, θα επιβαρυνθούν μόνο με ένα έξοδο επεξεργασίας .

Οι πελάτες δεν θα χρεωθεί με έξοδα για τις καταθέσεις .

Πολιτική κατά του ξεπλύματος χρήματος

Η ETX Capital θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, σύμφωνα με το εθνικό δίκαιο να συνεργαστεί με νομικά πλαίσια κατά του ξεπλύματος χρήματος και χρηματοδότησης της τρομοκρατίας, συμπεριλαμβανομένων της έκθεσης και του παγώματος των ύποπτων περιουσιακών στοιχείων. Η ETX Capital θα πραγματοποιεί τακτικά έλεγχο στις εγγραφές λογαριασμών για αποδεικτικά στοιχεία εικαζόμενων συναλλαγών ξεπλύματος χρήματος, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης των παρακάτω: 1) Εγγραφών καταθέσεων και αναλήψεων 2) Καταθέτη και αποδέκτη τραπεζικού εμβάσματος 3) Άλλων πράξεων πλέον των κανονικών επιχειρηματικών συναλλαγών

Τέλος αδράνειας για ανενεργούς λογαριασμούς

Ένα μηνιαίο τέλος αδράνειας σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα θα αφαιρείται από τους ανενεργούς λογαριασμούς στους οποίους υπάρχουν διαθέσιμα κεφάλαια. Για το σκοπό αυτό, κάποιος λογαριασμός θα θεωρείται αδρανής ή ανενεργός αν δεν εμφανίζει συναλλακτική δραστηριότητα για ένα συνεχόμενο χρονικό διάστημα 120 ημερών ή περισσότερο.


Μηνιαία τέλη αδράνειας

AED 90.00 INR 1,400
AUD 30.00 JPY 2750.00
CAD 30.00 KRW 25,000.00
CHF 20.00 MXN 350.00
CNH 140.00 NOK 180.00
CZK 550.00 NZD 30.00
DKK 150.00 PLN 85.00
EUR 20.00 RON 100.00
GBP 15.00 RUB 1,300.00
GRD 6,000.00 SEK 200.00
HKD 175.00 SGD 30.00
HRK 150.00 THB 750.00
HUF 6,500.00 TRY 60.00
IDR 300,000.00 TWD 700.00
ILS 90.00 USD 25.00
ZAR 300.00


Tο μηνιαίο τέλος αδράνειας θα αφαιρείται από έναν ανενεργό λογαριασμό, εωσότου είτε (i) ξεκινήσετε πάλι να πραγματοποιείτε συναλλαγές στο συγκεκριμένο λογαριασμό, (ii) το υπόλοιπο του λογαριασμού μηδενιστεί, ή (iii) εσείς ή η ΕΤΧ Capital κλείσετε το λογαριασμό.


Μόλις του υπόλοιπο ενός ανενεργού λογαριασμού μηδενιστεί, η ETX Capital δεν θα συνεχίσει να αφαιρεί περαιτέρω μηνιαία τέλη αδράνειας από τον ανενεργό λογαριασμό. Ένας ανενεργός λογαριασμός δεν θα επιβαρύνεται με αρνητικό υπόλοιπο ως αποτέλεσμα της αφαίρεσης του μηνιαίου τέλους αδράνειας. Προς αποφυγή κάθε αμφιβολίας, το τέλος αδράνειας θα επιβάλλεται με βάση το ID πελάτη.


Αν αποφασίσετε να επανενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας ασκώντας ξανά συναλλακτική δραστηριότητα, το τέλος αδράνειας που τυχόν σας έχει ήδη αφαιρεθεί για τους προηγούμενους τρεις (3) μήνες θα επιστραφεί στο λογαριασμό σας.

Πλατφόρμες

Πλατφόρμες

Με έδρα το Λονδίνο, η ETX Capital προσφέρει επίσης τοπικά γραφεία υποστήριξης σε διάφορες χώρες. Αν έχετε συγκεκριμένες ερωτήσεις, γενικότερες απορίες ή άλλα σχόλια, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.