Γνωρίστε την ομάδα

Mark Priest

Mark Priest Επικεφαλής Ειδικής Διαπραγμάτευσης Δεικτών και Μετοχών

Γνωρίζουμε ότι οι διαπραγματευτές αναζητούν ανταγωνιστικά spreads∙ και πιστεύουμε ότι τα έχουμε για να τους τα προσφέρουμε.

Φεύγοντας από το στρατό το 1996, ο Mark ξεκίνησε την καριέρα του στον κλάδο των CFD στην IG Markets, αλλά σύντομα στράφηκε στις συναλλαγές ομολόγων σε hedge fund. Εξελίσσοντας την καριέρα του, ο Mark ασχολήθηκε με συναλλαγές futures και options στην GNI, η οποία αργότερα αγοράστηκε από το Man Group. Με πλούσια εμπειρία στον κλαδο, ο Mark είναι σήμερα ο επικεφαλής Ειδικής Διαπραγμάτευσης Δεικτών και Μετοχών στην ETX Capital, στην οποία εργάζεται από το 2004.

Richard Wiltshire

Richard Wiltshire Γενικός Διευθυντής Ξένου Συναλλάγματος

Με πάνω από 50 διαφορετικά ζεύγη FX στη διάθεσή τους για να επιλέξουν, είμαστε βέβαιοι ότι οι διαπραγματευτές θα βρουν αυτό που ζητούν.

Ο Γενικός Διευθυντής Ξένου Συναλλάγματος της ETX Capital Richard Wiltshire ξεκίνησε την καριέρα του στον κλάδο πριν 28 χρόνια. Δούλεψε για 17 χρόνια στη NatWest στον τομέα Markets trading Interbank FX, ενώ ασχολήθηκε και με συναλλαγές για θεσμικούς και εταιρικούς πελάτες. Στο διάστημα αυτό μετακινήθηκε για σύντομα διαστήματα και στην Ασία. Στον κλάδο των CFD εργάζεται από το 2000, και μετά από 8 χρόνια στην IG Markets, ήρθε στην ETX Capital στα τέλη του 2008 για να μας βοηθήσει να ξεκινήσουμε τις υπηρεσίες ξένου συναλλάγματος.

Πλατφόρμες

Πλατφόρμες